Women's Retreat: reload your inner guru in 3 days

Women’s Retreat: reload your inner guru in 3 days

Hoogopgeleide vrouwen barsten van de ambities. Vaak weten ze deze ook om te zetten in een goede positie in het bedrijfsleven. Maar hoe zit het met hun innerlijke balans: de relatie die zij met zichzelf, collega’s en hun geliefden hebben?

Ben je klaar om je persoonlijke en professionele leven naar nieuwe hoogten te tillen? Het Women’s Retreat is ontworpen om je te helpen weer contact te maken met je innerlijke guru en een gevoel van evenwicht te bereiken in alle aspecten van je leven. Ons driedaagse programma is op maat gemaakt voor zeer ambitieuze vrouwen zoals jij die willen groeien en bloeien in hun carrière, relaties en algeheel welzijn.

De boodschappen die vrouwen van hun huiselijke omgeving meekrijgen, zijn immers niet gering. Deze belemmeren vaak hun zelfontplooiing waardoor talenten verborgen blijven.

De consequenties hiervan in het dagelijks leven zijn vast wel herkenbaar voor jou.

 • Als je succes hebt in het zakenleven wil dat nog niet betekenen dat je privé ook succesvol bent.
 • Als je relaties thuis niet gezond zijn, heeft dat impact op je carrière.
 • Als vrouwen emotioneel ongezond zijn, kunnen ze zelf hun succes saboteren.
 • Belemmerende overtuigingen die je verhinderen om verder te komen in het leven.
 • Je gunt het jezelf niet omdat je vindt dat je het niet waard(ig) bent.

Ben jij ook zo’n vrouw…

 • die zich graag wil ontwikkelen in leiderschapsrollen en een wereldse vrouw wil worden?
 • die zich wil ontwikkelen in haar eigen onderneming?
 • die zich als (vrouw van een) expat moet heroriënteren in een nieuw land met een totaal andere cultuur om isolatie en eenzaamheid
  te voorkomen?
 • die zich gehinderd voelt in haar ontwikkeling door trauma’s zoals verlies aan veiligheid en grensoverschrijdend gedrag in een
  masculine omgeving?

Dan is deze Women’s Retreat perfect voor jou!

In drie dagen volledig tot rust komen en jezelf herladen. Hoe klinkt dat?

Leer hoe je beperkende overtuigingen en emotionele barrières kunt overwinnen die je ervan weerhouden je volledige potentieel te bereiken.
Ontdek nieuwe manieren om de uitdagingen aan te gaan van een vrouw zijn in de zakenwereld en strategieën te verkennen om te floreren als leider en ondernemer, of je nu een expat bent die zich wil aanpassen aan een nieuwe cultuur of een vrouw die trauma’s uit het verleden wil overwinnen: onze retraite is er om je bij elke stap te ondersteunen op deze weg!

Grijp deze kans om in jezelf te investeren, je geest, lichaam en ziel op te laden en op te frissen en terug te keren naar je dagelijkse leven met een verjongd en krachtig gevoel. Ga met ons mee op deze reis van zelfontdekking en word de beste versie van jezelf. Meld je nu aan en laten we samen aan jouw transformatie beginnen.
Ja, ik herken dit! Ik doe mee!

Wie is een topvrouw precies? Sadhna Meijer-Gopalrai geeft haar visie: "Ik heb zelf steeds bewuster kunnen kiezen voor een intuïtief leven, waarin plaats is voor vrijheid om te ervaren, leren dóór en mèt anderen, ondernemen en in Suriname andere intuïtieve topvrouwen te ontmoeten. Hen wil ik meenemen op een vergelijkbare, intuïtieve, reis naar bewustwording want dat is uiteindelijk waarmee je verder moet…"

Wat kan deze Women’s Retreat voor jou betekenen?

Women’s Retreat is een uniek programma, speciaal ontworpen voor jou. We gaan in drie dagen tijd in over 2023, op een bijzondere locatie in Rivierenland werken aan één van de belangrijkste pijlers van jouw bestaan: een intuïtief en bewust leven. En daarnaast neem je nog veel meer terug naar huis…

Women’s Retreat –
Reload Your Inner Guru

EEN UNIEK PROGRAMMA, SPECIAAL ONTWORPEN VOOR JOU, OM OP EEN BIJZONDERE LOCATIE IN RIVERIENLAND VOLLEDIG TOT RUST TE KOMEN EN JEZELF TE HERLADEN

Ben je op zoek naar een unieke en transformerende ervaring? Onze Women’s Retreat in Rivierenland is bedoeld voor ambitieuze en gedreven vrouwen die even afstand willen nemen van de dagelijkse hectiek en weer in contact willen komen met hun innerlijke zelf.

Ons driedaagse programma is ontworpen om je te helpen een dieper inzicht te krijgen in je zelfbeeld en nieuwe manieren te ontdekken om mindfulness en zelfbewustzijn in je dagelijkse leven te integreren. Door middel van workshops, groepsdiscussies, bewegingsanalyse en interculturele communicatie-oefeningen leer je hoe je je innerlijke wijsheid kunt aanboren en de beste versie van jezelf kunt worden. Je krijgt ook de kans om jezelf onder te dompelen in de unieke omgeving van Rivierenland en in contact te komen met andere gelijkgestemde vrouwen. Of je nu wilt groeien als leider, ondernemer, of gewoon meer balans en innerlijke rust in je leven wilt vinden, onze retraite is er om je te ondersteunen op je reis. Grijp deze kans om in jezelf te investeren en maak deel uit van deze unieke en levensveranderende ervaring.

Kort samengevat: we gaan in drie dagen werken aan:

 • Je huidig zelfbeeld
 • In kleine groepen sparren*
 • Mediteren
 • Bewustzijn integreren in je dagelijks leven
 • Persoonlijke bewegingsanalyse in relatie tot jouw personal branding
 • Bewegen in dans
 • Workshops en rollenspellen over interculturele communicatiestijlen
 • Je nieuwe IK

Meld je nu aan en laten we samen aan je reis beginnen om een ​​wereldse topvrouw te worden!

 

 

 

 

 

 

 

* Interculturele elementen zijn een belangrijk deel van de workshop; dezelfde taal spreken is niet voldoende, elkaar op andere
niveaus leren begrijpen des te meer. De samenstelling van de Retreat is daarom een mix van deelnemers vanuit diverse gebieden in Nederland. Door deelnemers o.a. op deze wijze uit hun comfortzone te halen wordt transformatie mogelijk. Van elkaar leren beklijft beter!

Waarom kiezen voor Sadhna?

Geboren in Suriname en opgegroeid in een disfunctioneel gezin, emigreerde ze op
10-jarige leeftijd naar Nederland. In deze nieuwe, westerse, wereld leerde Sadhna dat vrouwen anders geprogrammeerd waren als ze van huis uit gewend was. Er vond een herijking plaats in haar bewustzijn. In haar (inter)nationale carrière begreep ze met voortschrijdend inzicht dat interculturele verbinding en sisterhood vrouwen sterker maakt dan ooit.

Sadhna’s persoonlijke synthese van Indiase achtergrond met bijbehorende levensfilosofie en westerse (dans)opleidingen in combinatie met haar beroepservaring als bedrijfscounsellor maakt haar tot een unieke en intuïtieve guru.

Mede door haar huwelijk met een Nederlandse CEO is Sadhna de ultieme belichaming van twee geïntegreerde werelden: de Nederlandse en de Surinaams-Hindoestaanse cultuur.

Ik doe mee

ik woon in Nederland

Pilotprijs: € 1.900,- (exclusief btw)
Exclusief reis- en verblijfkosten **

 

 • Ontwikkelactieplan: een actieplan dat je ontwikkeling en aandachtspunten vormgeeft voor de komende 6 tot 12 maanden.
 • Een nieuw bewustzijn met een herboren intuïtie.
 • Sisterhood met vrouwen van diverse (culturele achtergronden).
 • Een analyse in de elementenleer, passend bij jou waarmee je aan de slag kunt in je verdere (non)verbale communicatie.
 • 1:1 vervolgacties op basis van individuele behoeften.
 • Een unieke en transformerende ervaring.

Bonus voor snelle beslissers

Om je te helpen met de beslissing voor ‘Women’s retreat’, bied ik jou een pilotprijs aan.
De eerste retreat staat gepland voor 12 tot en met 14 april 2024.

Ja, ik herken dit! Ik doe mee!