Ben jij gelukkig in je rol als vrouw van een CEO?

Ben jij gelukkig in je rol als vrouw van een CEO?

De vrouw van een CEO zijn klinkt zo mooi voor de buitenwereld, maar ervaar jij het zelf ook zo positief? Twijfel je wel eens over je leven en hoe nu verder? Wil jij het goede gevoel over jezelf terug maar weet je niet hoe?

Als je iemand bent die dagelijks het hoofd moet bieden aan een veelheid van uitdagingen en je wordt ook nog geleefd door de drukke agenda van je CEO-echtgenoot, dan kan het lastig zijn om bij jezelf te blijven. Juist als partner van een topman is het belangrijk om steeds je eigenwaarde als basis te kunnen voelen. Zonder dat liggen depressie en verlies van het zelf op de loer. (Lees ook dit interview!)

Zo kan het ook

Hoe zou het zijn als je je straks meer ontspannen en voldaan over je leven voelt en tegelijkertijd de vrouw van een CEO bent – wat een rol is die op zich veel vervulling kan opleveren? De sleutel daarvoor ligt in het leggen van de juiste accenten op de rollen die te vervullen zijn met jouw zelfbewustzijn als middelpunt.

Wellicht voelde je het tot nu toe als een dilemma om aan de ene kant tijd voor jezelf op te eisen, jezelf te zijn, jouw dromen te vervullen en aan de andere kant almaar ten dienste staan van je man als de perfecte CHO (Chief Home Operations) aan het thuisfront.

Wat heb je nodig?

Je hebt al van alles geprobeerd om dit te verbeteren maar je valt als het ware steeds terug in de boven beschreven toestand. Gelukkig is dit dilemma op te lossen!

Wat je nodig hebt om vanuit je huidige positie te groeien naar een beter gevoel over jezelf en je leven, is een hernieuwde kennismaking met je persoonlijke kern. Vanuit het onderzoeken van je oorsprong vind je de belofte weer terug die altijd al in je zat. Vervolgens kun je stappen zetten die je steeds meer bewust maken. Uiteindelijk leiden deze naar een invulling van je leven die werkelijk bij jou past en daardoor ook positieve invloed heeft op de relatie met je man en kinderen.

Hieronder zie je de zeven stappen waarmee je in je eigen kracht kunt komen:

 1. Oorsprong – Ontdek wie je ooit was (= Belofte)
 2. Motivatie – Waarom deed je wat je deed? (= Zelfreflectie)
 3. Mijn rol – Welke rollen speel je bewust en onbewust (= Bewustwording)
 4. Wat wil ik? – Wie mag je zijn? (= Behoefte)
 5. Wie ben ik? – Ben ik goed genoeg? (= Erkenning)
 6. Mijn leerpunten – Wat komt er op mij af? (= Uitdagingen en frustraties)
 7. Mijn groei en bewustwording – Effect= één plus éen is drie! (= Transformatie)

In zeven stappen naar je kracht

Wil je jouw vraagstukken of lastige emoties als ‘Vrouw van CEO’ in je leven structureel aanpakken?

Ik heb speciaal voor jou twee programma’s ontwikkeld, ‘My first quest’ ter kennismaking en ‘Rise your power’ ter verdieping van jezelf.

My first quest

Online trainingsprogramma

Wat leer je?

 • Een aantal methoden waarmee je de kern van
  jezelf kunt (her)ontdekken.
 • Je brengt de belofte die je diep in je draagt als het
  ware aan de oppervlakte.

Wat gebeurt er met je?
Tijdens het volgen van dit programma zul je merken dat er nieuwe antwoorden opkomen op vragen als: “Waarom maakte ik die keuze in het verleden?” of “Hoe kan ik mijn houding in toekomstige situaties in mijn voordeel omzetten?”.

Bonus voor snelle beslissers:
Gratis een half uur persoonlijke begeleiding bij de aanschaf van ‘My first quest’!

Ja, dat wil ik! Ik meld me aan!

Rise your power

Premium online trainingsprogramma

Wat leer je?

 • Je zet de hierboven genoemde zeven stappen
  door middel van praktische oefeningen,
  zelfreflecties en instructievideo’s.
 • Deze brengen je verder in het herontdekken van
  jezelf.

Wat gebeurt er met je?
In het premium online trainingsprogramma ‘Rise your power’ vindt een verdieping plaats van [de inzichten uit] het trainingsprogramma ‘My first quest’.
‘Rise your power’ is opgezet als zelfstandige training en is onafhankelijk van ‘My first quest’ te volgen.

Inbegrepen zijn twee sessies van 30 minuten persoonlijke coaching via Skype of telefoon.

Ja, dat wil ik! Ik meld me aan!

Hoe kun je tegelijkertijd ‘Vrouw van een CEO’ en ‘Jezelf’ zijn!

Wil je jouw vraagstukken of lastige emoties als ‘Vrouw van CEO’ in je leven structureel aanpakken?

Ik heb speciaal voor jou twee programma’s ontwikkeld, ‘My first quest’ ter kennismaking en ‘Rise your power’ ter verdieping van jezelf.

“Ik had het gevoel dat er iets moest veranderen. Diepgaande gesprekken met vriendinnen deden me wel even goed, maar iedere keer kwam daarna dat ontevreden gevoel weer terug. Ik zocht mijn weg via allerlei zelfhulpboeken en heb zelfs wat coachingsessies gehad. De doorbraak kwam dankzij de gesprekken met Sadhna. Ik leerde haar kennen als een ‘lotgenoot’, want ze is ook met een CEO getrouwd. Als coach is zij verfrissend nuchter en slim. Bovendien beschikt ze over een ongelofelijke intuïtie in combinatie met levenservaring. In korte tijd leerde ik meer over mezelf dan in de tien jaar daarvoor. Het gevoel van eigenwaarde is eindelijk ingebed in mij. Ik gun iedereen zo’n stap!”
(Sheila, individuele coaching cliënt)

Ontdek de kern van jezelf en laat de belofte die altijd al in jou zat nu uitgroeien tot een realiteit! Voel je de kracht in jezelf maar komt die er niet vaak genoeg uit op de momenten dat je dat wenst? Voel je jezelf soms in de schaduw van je CEO staan en wil je vaker de zon in? Zit er meer in jou dan er tot nu toe uit komt?
Meld je dan vandaag aan voor het premium online trainingsprogramma ‘Rise your power’!

Feel the power? Zet de verandering vandaag in!

Ik meld me aan!

“Sadhna is een hardwerkende en intelligente persoon. Ze is helder in haar advies en is een echt goede coach voor iedereen in het bedrijf. Ze is in staat om vragen te stellen waaraan jij behoefte hebt zodat je vervolgens zelf de conclusies kunt trekken. Als PA van de algemeen directeur was ze ‘in the picture’ vanwege haar organisatorisch talent, haar kennis van het bedrijf en haar integriteit.”
(Peter de Jong, voorzitter van de Raad van bestuur van Brocacef Groep NV)

Wat kun je verwachten?

 • Je krijgt voor onbeperkte tijd toegang tot een aantal instructievideo’s, praktijkoefeningen en achtergrond- informatie. Je kunt de lessen dus in je eigen tempo volgen. Als je een interval van een week aanhoudt tussen iedere les kun je de inzichten rustig verwerken.
 • De training bestaat uit een mix van ‘denk’ en ‘doe’-oefeningen die je met iedere stap weer nieuwe onbewuste aspecten van jezelf duidelijk maken.
 • Een vleugje Indiase filosofie in deze westers georiënteerde training: het uitspreken van mantra’s voor affirmaties, het bekrachtigen van je eigen zijn.
 • Oefeningen op basis van bewegingsexpressie om fysieke veranderingen te leren ervaren.
 • Zelfobservaties met gebruikmaking van video-, teken- en visualisatieoefeningen
 • Twee persoonlijke Skype sessies van een half uur ter ondersteuning, zodat je jezelf de inzichten achter de lessen helemaal eigen maakt en er ruimte ontstaat voor een duurzame verandering in je leven.
 • Deze training vergroot je zelfbewustzijn en zelfredzaamheid. Dat beïnvloedt dan ook je ‘quality of life’.

Wie is Sadhna?

“Door haar levenservaring en zelfredzaamheid wordt Sadhna vaak als een voorbeeld en rolmodel beschouwd door vele andere vrouwen, bezien vanuit het feit: ‘Zo kan het ook’.”

sadhna-meijer-wife-of-ceoNaast mijn baan als bedrijfscounsellor en coach ben ik vooral de vrouw van een CEO en moeder van ons kind. Ik heb zelf ervaring met het zoeken naar een duurzame positie die het leven als een directeursvrouw zin geeft. Ik ben degene die zorgt voor een veilige thuisbasis maar ik ben ook de metgezel van mijn man tijdens zakenreizen naar het buitenland. Zodoende ben ik ook de eerstelijns ‘second opinion’ bij zakelijke beslissingen die vaak in de late avonduren worden overdacht worden. Ik wil mijn uitgebreide kennis over het zijn van de vrouw van een CEO graag delen met andere ‘collega’s’ die nog op zoek zijn naar een balans in hun leven. Cliënten vertellen mij vaak dat mijn aanpak van training en ondersteuning het verschil maakt voor vrouwen als zij… en voor vrouwen als jij!

“Sadhna laat de positieve en negatieve kanten zien; ze laat de mogelijkheden van beide kanten zien en het is aan mezelf (en instinct volgen) om de juiste keuze te maken. Ook leert zij mij anders denken door haar eigen levenservaringen te delen, waardoor ik me meer comfortabeler voel door mijn situaties/ervaringen te delen. Wanneer Sadhna haar ervaringen deelt, krijg ik een beeld van de situatie en leer ik mezelf te analyseren voordat ik een stap zet.”
(Hang Lam, individuele coaching cliënt)

Hoe je echte verandering bereikt

Ik weet dat er talrijke vrouwen zijn in mijn positie als vrouw van een CEO die niet tevreden zijn met hun rol in het huwelijk of ze komen niet goed tot hun recht en stevenen af op problemen. Vanuit dat besef heb ik het concept van de ‘Vrouw van CEO’ ontwikkeld waarbij de zelfredzaamheid van deze groep vrouwen wordt ondersteund door middel van online training en persoonlijke coaching.

Online training met live ondersteuning

De training vindt volledig anoniem plaats in je eigen tijd en tempo; één les per week is de maximale investering die je hoeft te doen. Je vraagt alleen dan om hulp als je er werkelijk zelf aan toe bent; hierdoor houd je steeds het heft in eigen handen.

In het trainingspramma ‘Rise your power’ is elke les  weer onderverdeeld in verschillende kleine modules. Bij de start van een nieuwe les ontvang je alle materialen waaronder een instructiefilm, werkbladen en opdrachten voor verdere verdieping.

My first quest

€ 150,-

Deze training bevat vier nieuwe oefeningen ondersteund door video-instructies en werkbladen.

Wat mag je verwachten?

 • Jezelf beter leren kennen
 • Je kunt beginnen wanneer je wilt
 • In je eigen tempo en volledig anoniem
 • Vier oefeningen te verdelen over vier dagen
 • Je houdt het heft steeds in eigen handen
 • Pakket van twee door Sadhna ingesproken meditaties en luisteropdracht
 • Verlenging met premium online trainingsprogramma ’Rise your power’ mogelijk

Bonus
Extra bonus in de vorm van Skype bij tijdige
aanmelding.

Je investering voor deze training bedraagt slechts
€ 150,- (incl. btw, € 124,- excl. btw).

Rise your power

€ 1.795,-

Zeven weken lang wekelijks een nieuwe les compleet met video, werkblad en oefeningen.

Wat mag je verwachten?

Verdieping in jezelf

 • Je kunt beginnen wanneer je wilt
 • In je eigen tempo en volledig anoniem
 • Zeven lessen te verdelen over zeven weken
 • Je houdt het heft steeds in eigen handen
 • Pakket van zes door Sadhna ingesproken meditaties en luisteropdrachten

Plus:

 • Zelfanalyse aan de hand van video- en filmopdrachten
 • Diverse opdrachtvormen (schrijven, tekenen, werken met fotomateriaal)
 • Vanuit de Indiase filosofie een bijzonder ritueel met bijbehorende mantra’s en visualisatieoefening.
 • Tweemaal een Skype sessie van 30 minuten:
  verdieping van jezelf met live ondersteuning via Skype

Resultaat: LIFE CHANGING ATTITUDE

Je investering voor deze training bedraagt
€ 1.795,- (incl. btw, € 1.483,- excl. btw).

Bonus voor snelle beslissers

Om je te helpen met de beslissing om ‘My first Quest’ aan te schaffen, bied ik jou een extra bonus als jij je aanmeldt: gratis een half uur persoonlijke begeleiding via telefoon of Skype bij de aanschaf van ‘My first Quest’!

Ik meld me aan!