Challenge: in 7 dagen meer persoonlijke groei, minder afleiding! - Rise Your Power

Wil jij jouw eigen ritme leven in plaats van dat je wordt geleefd?

Hoe kom je los van je drukte en houd je weer tijd en rust over voor jezelf? Laat in ieder geval de constante afleiding in de vorm van social media niet je persoonlijke groei belemmeren!

Wil jij ook doorgroeien, jezelf ontwikkelen, steviger staan? Ja, maarrrrr… weet je ook hoe?

Jij bent een jonge vrouw die verder wil groeien en zich wil ontwikkelen maar nog niet weet hoe ze haar levensweg moet vervolgen! Je wilt privé en zakelijk veel steviger staan terwijl je trouw aan jezelf blijft. Je wilt meer harmonie in je vriendschappen en relatie en je wilt een mooie loopbaan of ondernemerscarrière. Bovenal wil je meer structuur en daarmee ook meer tijd in je leven. Gewoon… om te leven vanuit je hart en niet door de tijd en / of social media gedicteerd worden!

Het probleem van deze tijd is door Simon Sinek onlangs als volgt benoemd:

 • De huidige generatie twintigers en dertigers (millennials) is verslaafd aan social media en dat tast hun zelfvertrouwen enorm aan.
 • Ze zijn door het idealisme en een soms mateloze bewondering van hun ouders opgevoed met het idee dat ze alles kunnen doen wat ze willen, dat ze speciaal zijn en met gemak hoge cijfers halen.
 • In het werkende leven komt de enorme schok. Ze merken dat ze niet álles kunnen doen, niet speciaal zijn, dat dingen langzamer gaan dan gedacht en geen promotie kunnen krijgen, ook niet als hun moeder uitvaart tegen de baas.

En dan?! Verlies van eigenwaarde en depressies liggen op de loer. Hoe kom je hier vervolgens uit?

 • Anderen zijn juist hun hele leven bezig om tegemoet te komen aan die hoge verwachtingen van hun ouders en gaan bij stagnatie daarvoor zelfs in therapie.

Wat heb je nodig?

Je hebt wellicht al van alles geprobeerd om een onbestemd knagend gevoel in jou, één waar je je misschien nog niet eens bewust van bent, op te lossen maar het blijft maar terugkomen. Het praten, appen, socializen met je vrienden en al hun likes op social media wil maar niet helpen om een zekere leegte in je leven op te vullen. Je voelt je niet echt gezien en tot in de kern begrepen en je weet nog steeds niet welke kant je op wilt. Wat je nodig hebt, is om vanuit je huidige onzekerheid te groeien naar een beter gevoel over jezelf en je leven, een hernieuwde kennismaking met je wie je echt bent zonder constant afgeleid te zijn. Vragen die je hierbij helpen, zijn:

 • Hoe meer plezier te ervaren in jouw leven (doelen bepalen en deze ook behalen). De weg erheen is ook de moeite meer dan waard door de verschillende ervaringen die je opdoet.
 • Hoe meer vervulling te ervaren in jouw leven (geduld beoefenen / bewegen / passie)?
 • Hoe los te komen van constante afleiding door bijvoorbeeld social media / je smartphone (focus) en de verdieping in persoonlijke contacten die daardoor weer een kans krijgt om te groeien.

Het werkboek dat ik speciaal voor dit doel heb geschreven, gaat je helpen om in zeven dagen tijd onderstaande vraagstukken op te lossen door middel van gerichte opdrachten. Je gaat je richten op een zevental ‘alerts’ die jouw leven op dit moment waarschijnlijk beïnvloeden, onrust veroorzaken en wat je anders zou willen doen maar nog niet weet hoe. Jezelf bewust worden van deze onderdelen is dus een eerste stap.

In zeven dagen meer leren over plezier, rust en focus

 • Alert 1: Welke invloed hebben mijn ouders?
 • Alert 2: Weet ik eigenlijk wie ik ben?
 • Alert 3: Waarom doe ik wat ik doe?
 • Alert 4: Waar ben ik bang voor als ik mijn social media activiteit verminder?
 • Alert 5: Hoe houd ik controle over mijn leven en verzand ik niet in chaos?
 • Alert 6: Hoe bereik ik mijn doelen?
 • Alert 7: Groei of stagnatie?

Ja, ik wil het werkboek downloaden!  Ja, ik wil de eTips downloaden!

Wat kun je verwachten?

 • Deze challenge is helemaal voor jou geschreven en ontworpen en dus GRATIS.
 • Elke dag van deze challenge ontvang je gedurende een week een nieuw werkblad met een alert.
 • Toegang tot een besloten Facebook-groep voor het delen van de antwoorden op jouw vragen; leidt tot meer inzicht in je probleemgebieden.
 • Door het delen, leer je meer van en met elkaar en daardoor groei je in je persoonlijkheid.
 • Tijd voor zelfreflectie omdat je de opdrachten maakt.
 • Toename van je zelfbewustzijn en zelfredzaamheid.
 • Je leert veerkracht genereren when ‘the going gets tough’.
 • Meer plezier, rust en focus en daarmee ook meer invloed op je ‘quality of life’.

Zelfverzekerde houding

“Op een zelfverzekerde wijze presenteert Sadhna zichzelf aan de buitenwereld. Dit trok meteen mijn aandacht en ik dacht: ‘Zoals haar wil ik worden.’ Deze zelfverzekerde houding weet zij gemotiveerd over te dragen aan anderen. Zij behoort tot één van mijn rolmodellen. Met zoveel kennis en ervaring in huis, is Sadhna voor mij een echte business woman.” (Rosita Narain, Kwaliteitscoördinator)

Wie is Sadhna?

Sadhna= Vrouw 2.0 | vrouw van de volgende dimensie: (internationale) ambities, carrière, passies en moederschap. “Door haar levenservaring en zelfredzaamheid wordt Sadhna vaak als een voorbeeld en rolmodel beschouwd door vele andere, vooral jonge, vrouwen, bezien vanuit het feit: ‘Zo wil ik later ook zijn!” Naast mijn baan als bedrijfscounsellor en coach ben ik vooral de vrouw van een CEO en moeder van ons kind. Jongere vrouwen zien in mij een voorbeeld hoe ik mijn leven als oudere moeder (49) met een jong kind en drukke werkzaamheden weet te combineren terwijl ik daarnaast zeeën van tijd ervaar. Aan de buitenkant ziet mijn dagelijkse agenda er voor de buitenwereld heel druk uit maar aan de binnenkant ervaar ik rust en ruimte – met natuurlijk ook momenten dat het minder leuk is! “Wat is jouw geheim?” vraagt de jonge vrouw dan. Zelf geloof ik er heilig in dat het adequaat kunnen omgaan met allerlei uitdagingen van het leven met genoeg tijd voor mijzelf een goede ‘work-life balance’ creëert. Jonge vrouwen vertellen mij dus vaak dat mijn aanpak van training en ondersteuning samen met mijn wijze van communicatie het verschil maakt voor vrouwen als zij… en voor vrouwen als jij als je dat wilt!

Wat bereik ik met mijn stijl van coachen voor de jonge vrouw?

“Toen ik de eerste keer in contact kwam met Sadhna, vroeg ik haar of zij mij kon helpen een concreet beeld van mijn doelstellingen te krijgen, hier recht op af te gaan en met meer zelfvertrouwen keuzes te maken. Haar programma heeft mij geholpen mijzelf niet te laten opjagen door mijn omgeving, maar om stil te staan bij waar ik vandaan kom, wie ik nu ben en waar ik naartoe wíl. Naast de professionele hulp die zij biedt, heb ik ook een gevoel van vriendschap ervaren.” (Roos Kaan, 25 jaar)

Hoe je echte verandering bereikt:

Om te weten wie je bent en bovenal wie je wilt worden, moet je dus ook analyseren waar je vandaan komt. Deze zelfanalyse vergt moed en ook doorzettingsvermogen, zeker als je vervelende elementen bij jezelf tegenkomt. Neem juist NU de tijd om te voorkomen dat je straks een race tegen de klok moet houden en daardoor bijna ongemerkt opbrandt. Ik leer je jouw eigen toekomst en daarmee gepaard gaande groei in ogenschouw te nemen, vormen en analyseren.

BONUS VOOR TWIJFELAARS

Mocht je nog twijfelen of deze challenge iets voor jou is, dan mag je me altijd bellen of skypen voor advies. Ik bied je gratis een half uur persoonlijke begeleiding via telefoon of Skype aan!

Ik meld mij direct aan voor een gratis counselling!